Aanpak

De Harteveld Academy verzorgt praktijkgerichte trainingen. Onze trainingen kennen vier basiskenmerken: Inhoudelijk, actueel, toegespitst en fun.
Bij alle training die wij verzorgen weet je van te voren wat je kunt verwachten en wat de gestelde leerdoelen zijn. Wij zorgen dat de laatste inzichten soms nog op de dag zelf worden verwerkt in de training.
Al onze trainingen toegespitst op jouw praktijksituatie. Dit doen wij vanuit een rol of functie of vanuit de branche waarin je werkzaam bent. We richten ons speciaal op deelnemers die al in de praktijk werkzaam zijn en bepaalde onderwerpen verder willen ontwikkelen en of zich verder willen bekwamen en of verbeteren.
Niet in de laatste plaats is het belangrijk om het tijdens de training ook leuk te hebben. Al onze trainers hebben veel ervaring met lesgeven en doen dit altijd op een humorvolle actieve manier waardoor even wegzakken er niet bij is.

‘‘De Harteveld groep helpt organisaties om te voldoen aan de AVG zowel aan de administratieve- als aan de informatiebeveiligingskant’’

Ons basispakket aan opleidingsprogramma’s omvat onder meer:

  • Diverse trainingen voor de AVG op beginnersniveau
  • Informatiebeveiliging voor Privacy Officers / Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG)
  • AVG voor bestuurders
  • AVG voor toezichthouders
  • Data Governance inclusief Data Science, Big Data, Datagedrevenheid en Data geletterdheid
  • Klantbeleving

Training bij u op kantoor? Dat kan!

Al onze trainingen geven wij op verschillende plekken in het land of bij jou op kantoor. Meer weten over onze in-house trainingen bel met Edwin Stokvis op nummer: 0172 416 888. Of stuur een mail naar edwin.stokvis@harteveldacademy.nl