Team

Onze trainingen en workshops worden gegeven door echte specialisten die in staat zijn om al je vragen te beantwoorden en aan de hand van praktijkvoorbeelden je het inzicht te geven die je nodig hebt om morgen aan de slag te gaan.
Wij werken zowel met interne trainers van de Harteveld Groep als met trainers die aan ons verbonden zijn als associaties of partners waar wij intensief mee samenwerken, zoals bijvoorbeeld Lexence Advocaten of de NBBU.

Edwin Stokvis

Trainer

Edwin Stokvis is specialist op het gebied van de AVG en Informatiebeveiliging en heeft heel veel ervaring met het geven van trainingen. Hij neemt je op interactieve wijze mee langs alle belangrijke facetten van de AVG en Informatiebeveiliging. Dit lijkt saaie kost, maar hij zorgt ervoor dat je je geen moment zal vervelen.

Wilma Antonisse

Trainer

Wilma Antonisse is FG bij verschillende organisaties en is gespecialiseerd in Onderwijs en zakelijke dienstverlening. Wilma heeft heel veel ervaring met het geven van trainingen en workshops. Ze is scherp, analytisch en laat je aandacht geen moment verslappen.

Dick Pouw

Trainer

Als bevoegd en zeer ervaren docent is Dick al jaren verbonden aan diverse opleidingsinstituten en adviesbureaus.

Zijn specialisme als docent is het efficiƫnt en effectief toepasbaar onderwijzen van de theorie aan de praktijk. Hij legt daarbij de nadruk op het verbinden van klant- en leverancier relaties, de klantbeleving en de daarbij behorende data huishouding bijvoorbeeld de data governance.

Implementatie en inrichting van deze kennis is voor hem een bekend terrein en Dick wordt door veel organisaties gewaardeerd door de heldere uitleg en smart aanpak.

Hij heeft naast zijn bestuurlijke en onderwijskennis ook een uitgebreide branchekennis w.o. het bankwezen, de media, de bouw, de zorg, (semi) overheid en het MKB.

Hij richt zich vooral op organisaties datagedreven te laten werken, te transformeren naar de nieuwe digitale data wereld waar big data en streaming data realiteit zijn geworden. Daarbij is het essentieel dat voor de organisatie duidelijk is wie wat met data mag doen en of het voldoet aan wetgeving zoals de AVG/GDPR.

Dick heeft na zijn middelbare schoolopleiding zijn MBA behaald en is daarna als business directeur en vervolgens als CIO bij de Telegraaf Media Groep werkzaam geweest. Na vele adviesopdrachten heeft Dick zich als zelfstandig adviseur en docent gevestigd en is voorzitter van de raad van advies van de Opleiding Business Informatie Technologie aan de Universiteit Twente.