Harteveld Academy sinds vandaag live

Trots zijn wij op de lancering van de Harteveld Academy. De Academy heeft tot doel om praktische workshops, trainingen en informatiebijeenkomsten te organiseren.

Waarom de Harteveld Academy?
Als adviseurs van de Harteveld Groep worden wij dagelijks gevraagd om de meest uiteenlopende organisatievraagstukken op te lossen.  Onze ervaringen en opgedane kennis willen we graag met geïnteresseerden delen.

Edwin Stokvis directeur van de Harteveld Groep zegt hierover: “Informatiebeveiliging en privacy zijn zulke belangrijke onderwerpen voor de maatschappij dat er niet genoeg bijeenkomsten kunnen zijn waar uitwisseling plaatsvindt van kennis”. “De Harteveld Academy past volledig in onze filosofie van de human firewall: Als je medewerker goed weet wat de juiste werkwijze is, alert is op mogelijke dreigingen en aan de hand van procedures weet hoe hij veilig om kan gaan met (persoons)gegevens worden je medewerkers de eerste verdedigingslinie tegen datalekken, hacks, ransomware en andere gevaren waar je dagelijks mee te maken hebt. Dat noemen wij: “Human Firewalls”.

“Wij delen graag deze kennis en ervaringen met u vanuit de Harteveld Academy “. Edwin vervolgt: “Naast de programma’s over de AVG en Informatiebeveiliging hebben wij ook een aantal andere interessante programma’s ontwikkeld binnen de academy die van groot belang zijn om in de huidige tijd te overleven. Denk bijvoorbeeld aan de manier hoe je met data en je klant omgaat. “Data Governance” en “Denken en werken vanuit klantbeleving”.